Celluliter - behandling med koppning

En ny favorit mot celluliter - koppning!

Koppning ger ökad cirkulation och minskar celluliter. Koppning terapi har använts enligt TCM i mer än 5000 år och börjar nu mer och mer tillämpas i västvärlden. Koppning skapar ett undertryck som befrämjar cirkulationen vilket bidrar till läkning och bortförande av gifter och slaggprodukter. Koppning kan göras lokalt eller som massage och en mängd problem kan behandlas framgångsrikt.

Koppning finns även i silikon

Behandling av bindväven med koppning ger en kraftig cirkulationsökning som bidrar till bortförande av slaggprodukter och är mycket lämplig vid behandling av celluliter i samband med bland annat viktminskning. Bindväven runt fettcellerna blir fibrotisk och stel samt tappar sin elasticitet med åren, då cirkulationen minskar i de områden som ligger ytterst och medför en minskad ämnesomsättning där, och slaggprodukter samlas vilket resulterar i bindvävsförtätning samt vätskeansamling kring fettcellerna.

Koppning förbättrar cirkulationen vilket bidrar till att minska celluliterna samt ge bättre och slätare hud. Behandlingen underlättar för slaggprodukter och gifter att dräneras ut samtidigt som fettcellerna kommer i lipolys och frisläpper lagrad energi. Behandlingen med koppning främjar en långsiktigt bättre cirkulation som kan ge ett långvarigt resultat. Elastin och kollagen påverkas fördelaktigt med koppning vilket ger en smidigare och fastare hud. Förtätad bindväv tillsammans med dålig cirkulation är bidragande orsaker till att celluliter bildas.

Koppning kan utföras en till två gånger per dag under de första veckorna och därefter en till två gånger i veckan. Koppning kan vara lokalt för vissa punkter eller utföras som massage. Kopporna skall ej sitta på samma punkt mer än 15-20 minuter.

Kopporna rengöres väl efter varje behandling.

Vid behandling med koppning ökar effekten om man håller en god och nyttig kosthållning samt god konditionsträning och det är viktigt att man tar ett extra vattenintag då utsöndringen av gifter i kroppen ökar.

Ytterligare fördelar med koppning: 

  • Blodcirkulationen ökar (ökar syretillförsel)
  • Musklerna slappnar av
  • Huden vitaliseras
  • Svullnader minskar
  • Huden stramas upp
  • Rynkor och linjer slätas ut
  • Ärrbildningar minskar
  • Huden renas
  • Spänningshuvudvärk kan lindras Tinnitus och spänningar i käke lindras pga. att musklerna slappnar av

Det är mycket lämpligt att samtidigt använda Kawase Takara detoxplåster som ytterligare förbättrar bortförandet av gifter.

Koppning skall ej brukas av personer som tar blodförtunnande medel.

Koppning setet som består av 4st gummi-koppor är tillverkade av specialgummi med bra vidhäftningsförmåga mot huden. Kopporna användes för att ge koppning -massage som har använts under mycket lång tid i Kina för att minska celluliter samt att behandla smärta och värk. Kopparna ger ett undertryck mot huden som förbättrar cirkulationen och dränerar lymfa så att kroppen botar sig själv.

Koppornas diameter är 70, 60, 50 och 30mm. Vikt ca 400gr

Innehållsdeklaration Koppning mot celluliter
Här kan du se en film om hur koppning fungerar!

Använd med en olja eller kräm som underlättar när du ska dra koppan fram och tillbaka. Om du har lite hull, så ta en mindre koppa eftersom hela koppan ska täcka huden. Börja gärna på utsidan av låret, där är ganska enkelt att få koppan att fästa. Greppet på koppan funkar så att du pressar ihop den ena sidan av koppan mot låret, håller den pressad så medan du fäller ner hela koppan mot låret, och när den sitter där, släpper du trycket, koppan rätar upp sig och skapar ett undertryck, dvs suger fast mot låret. Sen kan du börja dra. På ställen med lite "beniga kanter" eller där man ska följa med runt mindre släta konturer kan man behöva trycka en aning hårdare på koppan för att den ska hålla fast och inte släppa in lite luft, och beroende på hur hårt du trycker ihop den får du ett mjukare eller kraftigare sug när du släpper.

Andra populära produkter i samma kategori:
Final Stretch Mark Removal Cream - kräm mot bristningar
Bontaliss - Alternativet till botox

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)