Liniment

Linimentet Percutane lindrar värk och smärta i leder och muskler. Innehåller tistelolja och arnica som är antiinflammatoriskt.

Liniment Percutane hjälper till vid träningsvärk och vid smärta i leder, linimentet fungerar även i förebyggande syfte.

 • Dubbelt användningsområde – Linimentet rekommenderas både i skadeförebyggande syfte och vid efterbehandling av skador.
 • Snabbverkande – Percutane liniment absorberas snabbt i huden och börjar verka direkt.
 • Kliniskt framtagen – Percutane liniment är kliniskt framtaget och används av världsledande terapeuter som arbetar med olympiska och nationella elitidrottare.
 • Effektiv verkan mot skador – Percutane liniment innehåller Arnica, Aloe Vera , Burdock (tistelrot) och Capsaicin som tillsammans skapar en ökad cirkulation vilket stimulerar till läkning.
 • Långtidsverkande – Du behöver bara applicera Percutane liniment en gång per dygn.
 • Användarvänligt – Näst intill Luktfri och Kladdfri efter applicering vilket gör Percutane liniment idealiskt för konsumenter och terapeuter.
 • De verksamma ämnena i Percutane liniment är naturliga växter som röd chilifrukt - Capsaicin, Burdock, Arnica och Aloe Vera. Tillsammans samverkar de för att ge en snabb och effektiv lindring av muskel- och ledbesvär särskilt i kombination med rörelse.

  Vår erfarenhet av linimentet stärker vårt budskap att rörelse i muskler och leder minskar smärta. Med Percutane som stryks på ömmande områden ökar du effekten ytterligare. Olika örter och koncentrationer av dem har provats fram under kliniska tester för att få fram önskvärd effekt i detta liniment. Percutanes formula innebär inflammationshämmande och smärtstillande effekter i kombination med värmegivande Capsaicin som ger en desensitisering (minskad retning) av ffa de myeliniserade nervfibrerna, dvs i de nerver där molande och djup smärta förmedlas.

  Tack vare denna formula har linimentet stor framgång på neuralgisk smärta, ex ischas och utstrålning i arm eller ben vid upprepad behandling över området upp till 4 ggr / dygn.

  Sedan 1999 har Percutane sålts i sin nuvarande förpackning och distribueras på Nya Zealand, i Australien, Storbritanien, USA och nu Sverige och Norge.

  Percutane liniment har använts under hela 27 år på Nya Zealand. Det togs fram av Warwick Lightbourne, fysioterapeut på Cornwall Injury Clinic 1982 efter många års klinisk utveckling och utvärdering av effekten. Nu produceras Percutane – Nature´s Creme av Clinical Technology i Auckland.

  Enda linimentet i världen med tistelolja – nytt inom idrottsvärlden! Percutane används för att lindra värk och smärta i leder och muskler, och fungerar även förebyggande. Linimentet är det enda i världen som innehåller tistelolja (Burdock) som har en avsvällande effekt. Man kan därmed behandla skador subakut, det vill säga efter 8 timmar. Det betyder att produkten fyller en helt ny funktion i idrottsvärlden.

  Referenser

  Produkten används av flera olika idrottsutövare och idrottsgrenar som de hårdare grenarna rugby, fotboll och havsseglingarna. Rugbylagen Hurricanes och Blues Rugby på Nya Zealand , Fotbollslaget Wigan UK, Manchester City Football, Phoenix Wellington Soccer har lång erfarenhet av Percutane.

  Användarnas egna ord:

  ” Percutane liniment är oerhört dryg och mer koncentrerad än alla andra preparat med samma verkningssyfte som jag testat. Percutane återaktiverar sig under längre tid och man känner resultat snabbt.” Katarina Haage

  ”Jättebra liniment! Man märker effekt på en gång, speciellt den värmande effekten. Kan varmt rekommendera den inför en kall löprunda då den värmer gott på problemområdet och man känner sig “mjukare” i lederna.” Magdalena Nilsson

  ”Min först kontakt med Precutane liniment var en mycket trevlig överaskning! Jag var stel och öm i en arm efter för mycket jobb och för lite vila. Efter första gången jag masserat in Percutane förstog jag att det inte var som vanliga linement eller tigerbalsam. Effekten var både snabbare och höll i sig längre. Tom ett dygn efter jag använt Percutane kan jag känna att den ökar blod cirkulationen i det behandlade området. Min arm blev genast mycket bättre och redan samma kväll kändes den ömma armen som jag masserat in Percutane på mycket bättre. Tom bättre än den är men som inte kändes dålig! En mycket bra produkt som jag varmt kan rekomendera!” Andreas Rydman, Gitarrpedagog/artist

  Innehållsdeklaration Linimentet som fungerar! Paket
  Vad innehåller Percutane liniment? Torkad Capsaicin Annuum frukt oleoresin 360mg Capsaicinets värmande effekt hjälper till att öka temperaturen i muskeln vilket bidrar till en bättre följsamhet i muskeln. Burdock 5mg (Arctium Lappa rot) Kännt för sin effekt att snabbt minska svullnad och ödem. Arnica 5mg (Arnica Montana Olja) Arnica har en kärlvidgande effekt och ökar den kapillära cirkulationen. Arnica hjälper därmed till att påskynda återhämtningen i musklerna efter hårt eller långvarig fysiskt arbete. Aloe Vera 2,5mg (Aloe Barbadensis) Har användts traditionellt tack vare dess anti-inflammatoriska egenskaper. Aloe Vera ökar regenerationen vid muskel- och senskador.

  Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)